Служебният кабинет, като тайна коалиция на сглобката. Пак потулиха вторият

...
 
Служебният кабинет, като тайна коалиция на сглобката. Пак потулиха вторият
Коментари Харесай

Григор Лилов: Служебният кабинет, като тайна коалиция на сглобката

 

„ Служебният кабинет, като загадка коалиция на сглобката. Пак потулиха вторият скандал след първия за митниците и Министерство на вътрешните работи – оня за Национална агенция за приходите. Новият вицепремиер и финансов министър Людмила Петкова разгласи, че резервира Румен Спецов отпред на Националната организация за приходите, дружно с останалите членове на управлението на Национална агенция за приходите. “ Това написа във фейсбук журналистът Григор Лилов.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ КАТО ТАЙНА
КОАЛИЦИЯ НА СГЛОБКАТА
Пак потулиха вторият скандал след първия за митниците и Министерство на вътрешните работи – оня за Национална агенция за приходите

Новият вицепремиер и финансов министър Людмила Петкова разгласи, че резервира Румен Спецов отпред на Националната организация за приходите, дружно с останалите членове на управлението на Национална агенция за приходите.
„ Основната им задача е да продължат да работят за повишение събираемостта на бюджетните доходи ”, акцентира тя.
Така новото служебно държавно управление се оказа част от остарялото партийно – сглобково, и то в един от най-важните постове в него – този на финансовия министър.
Напомням, че в мое следствие показах, че касовата сметка на бюджета за мин. година е на минус 12.1 милиарда лв. (!!!),
А за по-предишната година – на минус 10.5 милиарда.
Посочих, че събираемостта на налозите и изключително на основния налог – ДДС-то, е спаднала макар високата инфлация, която би трябвало да е напомпала сумите.
______________________________
За първото тримесечие на тази година касовата сметка завърши на минус 1 милиард 297 милиона 694 хиляди и 700 лв..
Само през първите девет дни на април, включително и днешния, по нея изгря нов голям минус в салдото й:
-2 милиарда 445 милиона 735 хиляди и 900 лв.!!!!!
_____________________________
.
Това салдо е показателно по какъв начин се оправя Национална агенция за приходите и митниците, които са главните източници на доходи за страната. На този декор даже няма смисъл да подсещам за опростените от Национална агенция за приходите отговорности на всякакви олигарси, включително и на Васил Божков – още повече, че редица медии изнесоха и тези обстоятелства.
Пак ще повторя това, което показах за настоящия скандал: той експлодира около шефката на митниците и Министерство на вътрешните работи поради интернационалния дипломатически скандал с контрабандата на опиати, както и на въоръжение за терористични организации след моето следствие и публикацията в немския „ Шпигел ”.
И тъй като за това у нас е „ непристойно ” да се приказва и да се проверява, във фокуса е съпътстващата им активност – контрабандата на цигари. (каналите се употребяват за контрабанда на всичко: от ментата на маркови артикули и цигари до стаф и оръжие)
.
А скандал в Национална агенция за приходите няма да има!.
Защото на никого по света не му е работа до каква степен България си събира налозите от родните Задкулисия и неговите акули или не си ги събира и до каква степен несъбирането им поражда бедността у нас.
Така Румен Спецов наедно с Петя Банкова, задържаната началник на митниците, в действителност се оказа „ заслужил човек. “
Не за България!
А за всякакви мафии, както неведнъж настоявам. И от дълго време. И протежиран от двама президенти, а както преди време показах при следствието ми – може би и от трети (сега е без „ може би ”).
А за какво Спецов е подобен, вижте тук едно от моите следствия за него.
______________________________________
13 август 2021
Спецов – индивидът на всички президенти, един министър председател и всички Задкулисия
МИНИСТЪР АСЕН ВАСИЛЕВ,
СПРЕТЕ ДА ШИКАЛКАВИТЕ!
**** Кампания по отбрана на шефа на Национална агенция за приходите **** За да скрият уязвимото за мошеника, отново фалшифицираха Търговския указател
.
Ревизията стартира през 2015 година, т.е. откакто купува компанията, Спецов влиза в проверка, а я продава през април 2016 година, уточни министър Асен Василев. На 17 юни 2016 година е подаден ревизионният акт. Той не можа да каже по кое време е даден ревизионният отчет и на кого, само че повтори, че е неуместно някой да се опасява от проверка на интервали, в които не е бил шеф.
.
1. ПЪРВА ЛЪЖА
Да чуем министъра:
– Така отговорностите и проверката на компанията „ Гранекс Трейдър “ (дружеството на Спецов) включват интервал, в който той нито е бил неин притежател, нито неин шеф.
Кръгла неистина на квадрат!
Ваша, господин Василев!
Изречена със съдействието на Търговския указател, който за следващ път със задна дата фалшифицира документите за действителни събития, състояли се в предишното.
Защото Румен Спецов ръководи и управлява компанията още преди ревизионния акт. И подписва доклада за активността й през 2014 година на 28 февруари 2015, въпреки че съгласно новите данни в регистъра към момента е никакъв там.
.
Господа от държавното управление, нещо се бяхте заканили да промените управлението на Търговския указател. Да ви припомня, че и Европейски Съюз ви подсети, че родният указател поредно и настойчиво, макар поетите задължения, отхвърля да се включи в европейската мрежа. В пост за острото писмо на Европейска комисия показах за какво – тъй като тогава фалшификациите в него ще провокират с изключение на родни и интернационалните кавги
Та докога ще се разсейвате?
Или индивидът на една мафия в този Търговски указател, която се изчегърта, към този момент се е продал на друга мафия – тази на изчегъртващите?
.
2 ВТОРА ЛЪЖА
Преди два месеца казахте, че в случай че се откри, че проверката е почнала по времето, когато Спецов е бил шеф-диригент на компанията, ще го освободите от поста му. Сега това е потвърдено (не всичко може да се фалшифицира) Но си измивате ръцете с Прокуратурата, на която сте били предали документите.
Следователно тогава излъгахте с Вашия ангажимент.
И в този момент продължавате да лъжете.
.
Прокуратурата пък от своя страна напълно е засекретила следствието, което сякаш води.
Така Задкулисията си подават топката един на различен, въпреки че в обществените очи се вършат, че водят война. Подават си, с цел да оставят на такова основно място – като началник на Националната организация по приходите един неоспорим шарлатанин и аферист.
.
3 ТРЕТА ЛЪЖА
Спецов нямал нищо общо с компанията, преди да я придобие.
Напротив – имал е.
Тя е била на Плама Желева. А коя е Плама Желева?.
Плама Желема е Плама Спецова – брачната половинка на Румен Спецов. Желева е моминското й име.
.
4 ЛЪЖА
Премълчаването е равностойно на неистина.
Вие, господин министър, премълчавате, че Румен Спецов е бил в тежък спор на ползи.
Защото по същото време като държавен чиновник е взел участие или е управлявал и други частни компании. Знаете, че законът не разрешава категорично сходен „ дуализъм ”
.
И още нещо доста значително премълчавате.
Като виновен чиновник в контролната дирекция на Национална агенция за приходите той е бил основен фактор в контрола върху покупко-продажбите със зърно.
„ Гранекс трейдър ” се е занимавала с търговия със зърно.
И незабавно след милионите доходи от нея е шатната на необразован ром-бушон, с цел да се спести дължимото ДДС-то.
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
„ Изчегъртването ” допуска, че се отстраняват лицата без морал и нравствени качества и се дава път на лица с такива качества.
Слабо ме интересува за какъв брой задгранични разузнавания работи Румен Спецов, както несъзнателно намекнахте или се изпуснахте преди време Вие, господин министър Василев. И за три такива да е, не работи за България. Пък и какви грижи за България ще поставя същинският му шеф (винаги е един от всичкитеспецструктури) в такива случаи на такава комплицирана двойна и тройна игра? – Никакви.
.
Господа някогашни и сегашни президенти,
С дейности и бездействия Вие потвърждавате, че не сте президенти. Трябва ли и Вас да питаме дали и вие сте наети на работа като президенти от Задкулисието и евентуално същият шеф като този на културиста Румен Спецов.

линк към скандалното ми следствие за боса на АП, Бушона му и за какво един аферист получи най-висша държавна кариера и е „ заслужил човек “ на всички партии у нас и всички управляващи
https://www.facebook.com/grigorlilov/posts/pfbid0Q6uduQDwaG3zb7ZL2xo5wcEcacoBKA2TVax9ySKDV1EjsbGaHy136pnQkfdbEQDMl

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР